Autobedrijf in Utrecht

Garage DRC is een autobedrijf in Utrecht. Wij kunnen u compleet ontzorgen op het gebied van onderhoud en reparaties. DRC staat voor Diagnose en Reparatie Centrum. Wij zijn dan ook een RDW erkend autobedrijf. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor een betrouwbare APK keuring. Daarnaast voeren wij een gratis controle uit bij de aanschaf van een willekeurige occasion. Service staat bij ons namelijk hoog in het vaandel.


Onderhoudswerkzaamheden en reparaties

Naast de APK keuring kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Denk bijvoorbeeld aan onderhoudswerkzaamheden, zoals banden vervangen, het controleren van uw verlichting en natuurlijk diverse reparaties. Een groot pluspunt is het feit dat u iedere auto bij ons langs kunt brengen. In onze speciaal ingerichte werkplaats beschikken wij over de nodige gereedschappen en testapparatuur om ieder merk goed te repareren. Zo zorgen wij ervoor dat u weer snel en veilig de weg op kunt.

24/7 uw reparatie volgen

Brengt u uw auto langs voor onderhoudswerkzaamheden of een reparatie? Dan houden wij u continu op de hoogte van de vorderingen. U kunt namelijk 24 uur per dag uw reparatie tracken. Zo weet u waar u aan toe bent. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw auto zo snel mogelijk weer in topconditie is.
Kortom, bij ons autobedrijf in Utrecht kunt u rekenen op kwaliteit en een heldere communicatie. U komt niet voor vervelende verrassingen te staan, want wij denken altijd met u mee over de beste en goedkoopst oplossing. Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend contact opnemen? U vindt onze contactgegevens op de website. Wij staan u graag te woord.

Autobedrijf Utrecht