Auto onderhoud in Utrecht

U bent op zoek naar mogelijkheden betreffende auto onderhoud in Utrecht? Maak dan kennis met Garage DRC in Utrecht. Wij zorgen ervoor dat u snel weer veilig de weg op kunt. Omdat wij beschikken over een modern ingerichte werkplaats en een team van ervaren monteurs, kunnen wij u snel van dienst zijn. Wij hebben alle expertise in huis om ieder automerk te repareren.
Iedere auto heeft onderhoud nodig. Laat u uw auto regelmatig controleren, dan weet u zeker dat u veilig op weg kunt en dat eventuele grote reparaties voorkomen kunnen worden. De fabrikant bepaalt na hoeveel kilometer een onderhoudsbeurt moet plaatsvinden. U kunt zelf, tussen de beurten door, ook een en ander controleren. Denk bijvoorbeeld aan de ruitensproeier, de claxon, de bandenspanning, de gordels en de verlichting. Wanneer u uw APK keuring aan een grote of kleine beurt koppelt, vergroot dit de kans op goedkeuring.

Bij Garage DRC kunt u terecht voor allerlei onderhoudswerkzaamheden. U kunt hierbij denken aan:

  • Accu / startproblemen
  • Dynamo
  • Koppeling/versnellingsbak
  • Koelproblemen
  • Verlichting controleren
  • Banden vervangen


Wij ontzorgen u volledig

Naast bovenstaande werkzaamheden, kunt u ook voor diverse reparaties en de APK keuring bij ons terecht. Wij kunnen u dus compleet ontzorgen op het gebied van auto onderhoud in Utrecht. Bent u enthousiast geworden en wilt u graag meer informatie over onze werkwijze? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Dankzij onze flexibele werktijden kunt u ook ‘s avonds of in het weekend een afspraak maken.

Auto Onderhoud Utrecht