APK in Utrecht

Is het weer tijd voor uw APK keuring? Kies dan voor Garage DRC in Utrecht om verzekerd te zijn van kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij beschikken over een modern ingerichte werkplaats voor zowel auto’s als bestelwagens. Een snelle service staat bij ons hoog in het vaandel. Dit betekent dat een APK zonder afspraak bij ons mogelijk is. Onder het genot van een kop koffie kunt u wachten totdat de monteurs klaar zijn met uw auto.


Erkend RDW Autobedrijf

DRC (Diagnose en Reparatie Centrum) is een RDW erkend autobedrijf. Wij kunnen dan ook al uw onderhoudswerkzaamheden en reparaties uitvoeren, ongeacht het merk van uw auto. Maar ook het vervangen van de banden of de uitlaat, of zelfs een nieuwe accu, behoort tot de mogelijkheden. Dankzij de jarenlange ervaring en kennis van onze monteurs, is er voor ieder merk een passende oplossing. Hierbij streven wij ernaar om voor u altijd te goedkoopste oplossing aan te bieden. Wij informeren u natuurlijk vooraf door u een prijsindicatie te geven zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Afspraak maken?

Bent u op zoek naar een betrouwbare APK garage in Utrecht, breng ons dan eens een bezoek. U kunt vrijblijvend een afspraak maken. Wij zijn erg flexibel en daarom is het ook mogelijk om ‘s avonds of in het weekend langs te komen. Graag tot snel bij Garage DRC!

Apk Utrecht